Inredning

Vilka tre färgtrender kommer prägla våra hem 2018 och framåt?

Written by Pernilla

ALCRO LANSERAR NY KULÖRKOLLEKTION: ad.18

I nya kulörkollektionen ad.18 presenterar Alcro 15 kulörer inom tre tydliga trender Lemon Crisp, Dark Wood och Desert Sunset. Det är såväl sobra som mustiga kulörer, för alla som vill förändra med färg.

 

Lemon Crisp hämtar inspiration från citrusfrukter och späda grönsaker tillsammans med neutrala, gräddiga färgtoner. En varm och krispig trend som tilltalar alla som vill addera lite mer färg i sitt hem.

 

Mörkt eleganta och bohemiska kulörvärlden Dark Wood är både sober och lekfull och markerar hemmet som en ombonad borg. Kulörerna är inspirerade av renässansmålningar, brittisk dandy och italienskt 70-tal.

 

Desert Sunset består av varma, harmoniska kulörer som är inspirerade av sandiga solnedgångar.
Tänk kvällsljus i Mojaveöknen med alla dess färgskiftningar i röda och brunbrända nyanser.

Utifrån en gedigen research inom en mängd olika områden, från mode och inredning till mat och konsthantverk, har Alcros kulörexperter identifierat tre trender som kan komma att prägla våra hem de närmaste åren. Varje trend inom ad.18 är representerad av fem olika Alcrokulörer, noggrant utvalda för att harmonisera tillsammans på väggar, tak, snickerier och möbler, säger Ylva Boon Widegren PR- och kommunikationsansvarig Alcro.

 

På pressvisningen fick vi innan vi gick hem välja en varsin burk färg med oss hem. Jag ska måla om en soffa på landet så där kunde en grå nyans från denna kollektion bli fin. Ni får vänta till i sommar med att se hur den blir. Kanske kommer jag också välja någon av dessa kulörer i sovrummet där också? Vi har det rummet kvar att måla om.

Hoppas ni fick lite ny färginspiration av detta!

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: