Uncategorized

Vinga of Sweden med på resan

Written by Pernilla

Nu är det dags att ge sig av på en tjänsteresa igen. Jag har packat ned lite saker i min nya weekend bag från Vinga of Sweden  som finns att köpa hos visauppskattning.se en sajt där du kan köpa fina gåvor att ge bort med ett gåvokort tillexempel. Dessutom har jag lagt ned lite träningskläder och en tidning Hälsa som jag kan läsa på hotellrummet. Träna skall jag göra innan middagen i morgon och på morgonen på fredag. Jodå träning blir det och i nya skorna från Adidas. Väldigt mjuka och sköna. Att träna flera gånger i veckan är mitt nya jag.

Jag kom nyss hem från kvällens Jumpingpass och det är fantastiskt vad skönt man kan må efter ett träningspass. Innan var jag sååå trött och har känt mig stressad. Kände mig inte alls motiverad till att träna men efter träningen blev jag mycket piggare, det kändes som att det var just det som jag behövde, ett träningspass som rensar både kropp och knopp på spänningar och stress.

Vinga-of-Sweden-20160427_5570

Nu skall jag fortsätta att packa det sista.

Ha en fin kväll!

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: