Inrednng

Vinn ett Durance doftljus med juldoft,

Written by Pernilla

imageÄr du som jag en Succer på juldofter skall du vara med i denna tävling där du kan vinna ett av dessa ljuvliga doftljus med juldoft från Durance värde 199kr. Durance doftljus är handgjorda doftljus med stearin från växtriket som också är ekologiskt nedbrytbart. Man får ingen känsla av syntetisk doft som man får av en del doftljus utan bara en naturligt ren doft.

 

Här kommer tips på vilket doftljus som du kan välja.

Jag har nu doftat mig igenom dessa julljus och testat fram vilka ljus jag tycker doftar godast och mest jul i mitt tycke.

imageGingerbread  -doften av nybakade pepparkakor, det är jul ellerhur!? Eller doften av

Hot chocolate vad är väl bättre efter en vinterdag på skridskor eller en dag i skidbacken. Gillar du söta dofter då är detta doften för dig.
imageOrange Cinnamon – kanel och apelsin är en fantastisk kombination när det gäller juldoft. Tänk apelsiner med nejlikor och kanelstänger på ett fat. Inte för söt utan väldigt diskret  doftar detta ljus.

image

 

Xmas tree, här ska man få doften av en julgran. Det är nästan den bästa juldoften tycker jag, vi kan inte ha riktig julgran hemma pga allergi så denna doft låg högt på min lista. När jag provar den tycker jag inte den luktar julgran men det gör inget för den doftar ändå jul och väldigt gott , rent och fräscht och inget sött alls

image

Den sista doften är Soft Musk. En doft som är mild och behaglig och passar de flesta. Doftar ljuvligt men inte jul direkt. Ett ljus som man kan ha året runt.

Så vilket ljus vann av dessa doftljus med juldoft?

Eftersom jag inte gillar för söta dofter och jag vill ha juldoft så stod det mellan Xmas tree och Orange Cinnamon och det var ett svårt val för båda dessa luktar väldigt mycket jul på olika sätt så jag kan nog inte välja en av dem där.

Gingerbread kommer tätt efter men doften av riktiga pepparkakor är bättre

Alla dessa luktar dock väldigt gott så är du sugen på att testa lite olika säljs de i tre förpackning också. Det är även en perfekt gåbort present till glöggen. Signera upp dig på Agnes Amelias nyhetsbrev där får du ofta rabatter och andra bra erbjudanden.


doftljus med juldoftJag har nu dessutom i samarbete med Agnes Amelia en tävling där du kan vinna ett valfritt doftljus från dessa som jag nu testat. För att vara med i tävlingen gör du följande;

  1. Skriv nedan i kommentarsfältet vilken av dessa dofter du helst vill vinna
  2. Anmäl dig till Agnes Amelias nyhetsbrev här ELLER gilla Agnes Amelia på FB här ELLER gilla Agnes Amelia på Instagram går också bra.
  3. Gilla Inredning och Guldkanter på FB här ELLER på Instagram 

För extra vinstchans dela inlägget valfritt på Instagram, FB eller blogg

GLÖM INTE SKRIVA NEDAN vad du valt för doft, valt att följa med och skriv även om du väljer att dela för en extra vinstchans

Lycka till!!

Vinnaren dras den 20 november

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

38 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: