Resa

Vintermys för kalla dagar

Written by Pernilla

Brrr vad det är kallt nu. Mysigt om man är i fjällen och åker skidor , en vinterpromenad är mysigt också men annars är jag gärna inne.

Vad gör man av dessa kalla dagar hemma eller i fjällen förutom att titta på Netflix?

Jag älskar att kolla på serier. Här är några serietips förresten;

  • Shettland
  • Marseille
  • Bron (säsong 4 finns nu)
  • Triple Nine

Spela spel är också något vi gillar att göra på kvällar och dagar när man helst inte vill gå ut. Vårt favorit spel är kortspelet Gin Rummy, har du spelat det? Så kul! Du hittar reglerna till det här. Poker är ett annat klassiskt spel som verkligen kan underhålla dig en hel kväll. Min favorit är Texas Hold´em. Det är den de oftast visar på TV, med kända människor bakom solglasögon. Vanligtvis spelar man med pokermarker men har du inte det hemma går det lika bra med en samling av mynt eller så. Reglerna för Texas är lite mer komplicerade än Gin Rummy. Men här är en videoguide och en artikel om poker spel.

Mer som man kan göra är att planera en resa, vilket jag gör nu.

Jag sitter och längtar till sol och värme och tittar tillbaka på semesterbilderna från Januari när vi var på Teneriffa. Jag funderar på att boka en resa till Teneriffa nästa år igen eller någon annanstanns med sol och värme men som man kommer till med relativt kort flygresa.

Det gäller dock att hitta en resa med lite aktiviteter

Nu hade vi tur att ha strålande väder varje dag så vi kunde sola och bada när vi var på teneriffa. Men jag funderar nästa gång på om vi skall boka en resa till Las Americas i stället för där kanske det finns mer att göra även om det skulle bli en regnig dag eller två. Risken finns ju att det blir regn denna tid på året.

Golfresa kan vara något för oss också eftersom vi alla gillar att hitta på något och gärna med lite spänning.

 

Träningsresa eller Vandringsresa är också något som jag skulle tycka vara kul. Har ju varit på en vandringsresa med vänner som du kan läsa mer om här. Det var en superskoj resa som jag gärna gör om igen någon annan stans kanske? Träningsweekend har jag varit på här

 

Har du några bra tips på vart man kan resa i januari gärna någonstans där man kan göra saker även om det inte är sol och badväder?

Xx

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

  • ja jag vill åka på yogaresa till Portugal hade vart SÅ coolt 🙂 så jäkla trött på vinter och kyla nu ju haha 🙂

    Jag önskar dig en riktigt mysig och GLAD PÅSK med mycket gott i påskägget 🙂 LOVE Maria på Inredningsvis

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: